Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Адаптивний карантин в Україні продовжили до жовтня

Переглядів: 520

Кабінет міністрів вирішив продовжити адаптивний карантин до 1 жовтня у зв’язку зі зростанням кількості госпіталізацій і важких хворих на COVID-19.

Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду 11 серпня, інформує «УП».

«Уряд сьогодні приймає постанову, якою продовжує режим надзвичайної ситуації та адаптивного карантину до 1 жовтня»,  – зазначив він.. 

За словами Шмигаля, поточна епідемічна ситуація повністю контрольована, але фахівці починають фіксувати перші негативні тенденції щодо зростання кількості госпіталізацій і важких хворих.

Прем’єр додав, що уряд готує лікарні, а кількість ліжок з підведеним киснем наразі складає майже 100%.

Крім того, за його словами, окремо закуплено 15 тисяч кисневих концентраторів, які дозволять лікувати українців на амбулаторному етапі.

Додамо, що робоча група НАН з математичного моделювання проблем, пов'язаних з епідемією коронавірусу в Україні, у своєму прогнозі заявила про зростання кількості нових випадків хвороби на добу протягом наступних двох тижнів.

За добу 10 серпня в країні виявили 1 122 нових випадки COVID-19, 648 осіб госпіталізували. Кількість госпіталізацій зростає – для порівняння, перед тим було госпіталізовано 335 осіб.

 

Схожі матеріали за тегами: Уряд карантин продовження

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: