Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Борги за комуналку: міністр юстиції розповів, яке майно можуть описати

Переглядів: 733

Міністр юстиції Павло Петренко запевнив, що в українців не будуть масово забирати квартири та будинки через борги за комунальні послуги.

Про це міністр заявив у інтерв'ю «Слову і Ділу».

Відзначимо, що 11 липня «Київенерго» повідомило, що разом із виконавчою службою почало проводити рейди квартирами киян, які мають борги за тепло. В компанії заявили, що в разі несплати боргів найближчим часом буде проведене примусове списання коштів з рахунків, а також описане й продане майно.

 «Дивіться, якщо говорити про опис і продаж майна, майно ж різне. Якщо говорити про борг, який накопичився за надання послуг теплопостачання або водопостачання, в боржника може бути описане рухоме майно: починаючи від мобільного телефону, закінчуючи якимись побутовими речами. Не йдеться про те, що будуть масово зараз забирати квартири або будинки в боржників. Цього немає й не буде», – заявив Петренко.

При цьому міністр зазначив, що заява «Київенерго», ймовірно, має інформаційно-превентивний характер для боржників, а державні виконавці не виконують роль сервісних центрів будь-яких стягувачів.

 

Схожі матеріали за тегами: Комуналка борги опис

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: