Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Генпрокуратура перевірить недостовірну інформацію в декларації Ігоря Насалика

Переглядів: 891

Генеральна прокуратура буде розслідувати декларування недостовірної інформації міністром енергетики та вугільної промисловості Ігорем Насаликом.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

Зазначається, що Національне агентство з питань запобігання корупції направляло відповідні висновки до НАБУ, але там досудові розслідування так і не були розпочаті. НАЗК звернулося до ГПУ, і прокуратура внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про кримінальне правопорушення, передбачене статтею 366-1 ККУ.

"Досудове розслідування розпочато за фактом декларування двома посадовими особами недостовірної інформації на суму, що перевищує 250 прожиткових мінімумів для працездатних осіб: Міністром енергетики та вугільної промисловості Ігорем Насаликом і суддею Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних прав Євгеном Літвіновим", – повідомляють в агентстві.

Санкція інкримінованої статті загрожує чиновникам штрафом у 2-3 тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів, або громадськими роботами в 150-240 годин чи позбавленням волі на строк до 2 років.

Схожі матеріали за тегами: Генпрокуратура декларація Насалик перевірка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: