Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Гройсман анонсував масове підвищення пенсій для українців

Переглядів: 1171

Прем'єр закликав Пенсійний фонд підготуватися до першого в історії України масового перерахунку та підвищення пенсій з 1 березня 2019 року.

Як повідомляє прес-служба уряду, про це прем'єр-міністр Володимир Гройсман сказав під час зустрічі з новим головою фонду, повідомляє УНІАН.

"Я розраховую на те, що новий керівник наведе порядок в пенсійній системі України і зробить роботу Пенсійного фонду публічною, відкритою, зрозумілою. Це важливо для українських громадян і для пенсійної системи країни", - сказав Гройсман.

Також прем'єр назвав головні виклики для нового керівника Пенсійного фонду, які доведеться ухвалити вже найближчим часом.

"Фонд має бути підготовлений, щоб з 1 січня 2019 року в черговий раз підвищити пенсії військовим пенсіонерам, а також підготуватися до того, щоб 1 березня 2019 року провести в перший раз в історії України масовий перерахунок та підвищення пенсій для всіх категорій пенсіонерів. Це величезна робота. У вас фактично є чотири місяці, щоб підготувати фонд, щоб кожен український пенсіонер отримав своє підвищення", - сказав глава уряду.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів звільнив від обов'язків голови Пенсійного фонду України Олексія Зарудного і призначив замість нього екс-держсекретаря Міністерства фінансів Євгена Капінуса.

Схожі матеріали за тегами: Гройсман пенсії підвищення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: