Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Кабмін залишив незмінним тариф на електроенергію для населення

Переглядів: 644

Кабмін не змінив тариф на електроенергію для населення, залишивши ціну на рівні 1 грн 68 коп за кВт/год.

Про це під час засідання уряду заявив прем'єр Денис Шмигаль, інформує «УП».

«Сьогодні ми продовжуємо механізм дії покладених соціальних обов'язків (ПСО) до 30 червня. Ціна для людей на електроенергію залишається без змін - 1 грн 68 коп за кВт/год», – заявив Шмигаль.

«Крім того, нові правила встановлюють, що державні компанії «Енергоатом» та «Укргідроенерго» будуть здійснювати продаж електроенергії напряму постачальникам універсальних послуг за двосторонніми договорами, без посередника у вигляді ДП «Гарантований покупець», – додав він.

Нагадаємо:

Кабмін ухвалив постанову щодо тарифу на електроенергію для населення – його залишили незмінним на рівні 1,68 грн/кВт-год.

Раніше прем'єр Денис Шмигаль заявив, що тариф на електроенергію для населення у квітні, скоріш за все, залишиться 1,68 грн за кВТ-год.

Уряд затвердив рішення про введення компенсації за підвищення тарифів для тих українців, у кого встановлено електроопалення.

Прем'єр Денис Шмигаль заявив, що українці, у яких встановлено електроопалення, отримають компенсації за підвищення тарифу на електроенергію з 1 січня.

Кабмін скасував пільговий тариф на електроенергію в 90 коп/КВт.год для населення на перші 100 кВт.год та встановив з 1 січня 2021 року фіксовану ціну для побутових споживачів на рівні 1,68 грн/кВт.год.м

 

Схожі матеріали за тегами: Кабмін тариф електроенергія

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: