Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Петрашко про 8 тисяч ФОПам: Хто звернеться до 21 грудня, отримає кошти до кінця року

Переглядів: 551

Подача документів по програмі виплати 8 тис грн ФОПам і найманим працівникам триває до 31 грудня 2020 року: хто звернеться до 21 грудня, отримає кошти до нового року, хто після 21-го – уже в новому році. Про це в ефірі на каналі «1+1» заявив міністр економіки Ігор Петрашко, передає прес-служба відомства.

«Хочу закликати всіх подаватися на програми максимально швидко. Щодо 8 тис. гривень подача документів до 31 грудня, тобто є час. Потрібно зареєструватися, виплати почнуться з 21 числа. Хто звернеться до 21-го, той кошти отримає до кінця року. Хто звернеться після 21-го – вже в новому році», – пояснив міністр.

За його словами, виплати отримають ті, основний КВЕД яких включений у перелік видів економічної діяльності, які можуть постраждати у зв'язку з посиленням карантину.

«ФОПи стали для нас, для України великою частиною економіки. Ми з розумінням ставимося до підприємців, завжди проводимо з ними консультації. Діалог проводимо у форматі зустрічей з асоціаціями, які представляють ФОПів», – запевнив він.

Нагадаємо: фізособи-підприємці та наймані працівники з 14 грудня можуть подавати заявки на отримання одноразової матеріальної допомоги у розмірі 8 тисяч гривень.

Схожі матеріали за тегами: 8 тисяч ФОПам

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: