Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Повернення учнів випускних 9-х та 11-х класів до повноформатного навчання є вкрай необхідним – Сергій Шкарлет

Переглядів: 810

Повернення учнів випускних 9-х та 11-х класів до повноформатного навчання є вкрай необхідним та важливим.

Таку думку висловив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет 19 січня у своєму Telegram-каналі.

За його словами, вчителі мають перестороги з приводу відсутності очного спілкування з учнями. Також хвилюються батьки та школярі, які протягом поточного навчального року готуються до ЗНО та ДПА переважно в дистанційній формі.

«Після завершення посилених карантинних заходів, за сприятливої санітарно-епідемічної ситуації, учні випускних класів повернуться до змішаної форми навчання. В областях, де показники захворюваності на СOVID-19 будуть контрольованими, порушуватиму питання про повернення школярів 9-х та 11-х класів за парти», – зазначив Сергій Шкарлет.

Він додав, що розглядається питання повноформатного або змішаного навчання для школярів інших класів. Відповідно, тривають консультації з Міністром охорони здоров’я Максимом Степановим та Головним державним санітарним лікарем Віктором Ляшком.

Нагадаємо, раніше Міністр освіти і науки України зауважив, що після завершення посиленого карантину учні молодших класів можуть повернутися до очної форми навчання, учні середньої школи – до змішаної форми навчання.

 

Схожі матеріали за тегами: МОН навчання учні

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: