Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Пробне ЗНО-2021: один тест – в аудиторії, інші - онлайн

Переглядів: 1808

Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО) повідомляє, що пробна сесія зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) у 2021 році відбудеться 10 квітня, а реєстрація проходитиме з 5 по 19 січня.

“Реєстрація для участі у пробному ЗНО-2021 триватиме протягом 5-19 січня 2021 року. Зареєструватися можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. З огляду на епідеміологічні загрози у 2021 році кожний учасник/кожна учасниця зможе вибрати лише один предмет для проходження пробного ЗНО. Тестування з усіх навчальних предметів (українська мова, українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька та французька мови) відбудуться 10 квітня 2021 року”, – йдеться в повідомленні пресслужби УЦОЯО.

Крім участі в пробному ЗНО з одного з навчальних предметів, кожен учасник зможе додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку предметів ЗНО-2021, пройти тестування вдома, після чого внести свої відповіді до спеціального сервісу визначення результатів.

“Отже, у 2021 році можна буде і ознайомитися з процедурою проведення ЗНО під час пробного тестування з одного з навчальних предметів, і перевірити рівень своїх навчальних досягнень з усіх інших навчальних предметів ЗНО (у разі внесення відповідей на спеціальний сервіс)”, – наголошують у відомстві.

Зазначається, що результати пробного ЗНО-2021 для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі, буде оприлюднено на їхніх інформаційних сторінках 16 квітня 2021 року.

“З огляду на те, що деякі здобувачі освіти не мають змоги постійно відвідувати заклади освіти, Український центр оцінювання якості освіти спільно з ГС “Освіторія” і МФ “Відродження” планують підготувати низку відеороз’яснень до завдань пробного ЗНО-2021″, – додають в УЦОЯО.

Додамо, що основна сесія ЗНО-2021 в Україні триватиме з 21 травня до 15 червня.

 

Схожі матеріали за тегами: Пробне ЗНО реєстрація

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: