Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Синоптик розповів, коли Україну вкриє перший сніг та прийде справжня зима

Переглядів: 2061

Перший тиждень листопада буде відносно теплим, проте вже з 7 листопада слід очікувати на значне похолодання та мокрий сніг. Загалом спостерігатимуться постійні температурні стрибки.

Про це розповів народний синоптик Леонід Горбань в коментарі виданню "Известия в Україні", повідомляє "Експрес".

"З 7 по 9 листопада очікується від 1 до 2 градусів морозу і мокрий сніг з дощем. 11 – 14 числа - від 0 до 2 градусів морозу, з 14 по 16 буде плюсова температура до 4 градусів", – розповів він.

За словами Горбаня, потім знову слід очікувати похолодання – до 3 градусів морозу.

"З 20 по 23 листопада очікується плюсова температура, а з 23 по 27 – морози посиляться, температура в Україні знизиться до -5, можливо, -8 градусів. У цей період дощ зі снігом може затриматися", – наголосив народний синоптик.

Перший сніг, який трішки пролежить на вулицях, за прогнозами Горбаня, впаде 27 листопада. Його змиють дощі вже наступного дня. А ось прихід справжньої зими синоптик пообіцяв лишень з 16-17 січня.

"Перший нормальний сніг випаде 27 листопада, але він пролежить недовго і вже на наступний день його змиють дощ і мокрий сніг. Перший же сніг, який протримається кілька днів, очікується аж в останніх числах грудня. Правда, і він пролежить тільки до перших чисел січня", – додав Горбань.

 

Схожі матеріали за тегами: Синоптик прогноз сніг зима

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: