Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

США нададуть Україні холодильники для зберігання вакцини Pfizer

Переглядів: 627

Агентство США з міжнародного розвитку USAID надасть Україні спеціальні холодильники, які необхідні для транспортування і зберігання вакцини Pfizer, контракт про постачання 10 млн доз якої був напередодні підписаний українською стороною і фармкомпанією.

Про це 6 квітня повідомила пресслужба посольства США в Україні.

У посольстві розповіли, що агентство USAID працює над укладенням контракту з постачальником логістичних послуг на прохання українського уряду.

«Для підтримки України в проведенні вакцинації USAID допомагає підготуватися до отримання вакцини Pfizer та інших затверджених вакцин, надаючи пряму підтримку ланцюгів ультрахолодного зберігання і транспортування й підтримуючи зусилля із надання громадськості точної інформації про вакцини», – йдеться в повідомленні.

Відомо, що вакцина Pfizer вимагає зберігання при температурі від -80 до -60 градусів за Цельсієм. Транспортування цієї вакцини здійснюється в спеціальних морозильних боксах. У кінці лютого американські ЗМІ писали, що умови зберігання вакцини Pfizer можуть стати доступнішими. Вакцину можуть дозволити зберігати в звичайних аптечних морозильних камерах.

Раніше повідомлялося про те, що Україна уклала договір із американською фармацевтичною корпорацією Pfizer на постачання 10 млн доз вакцини проти COVID-19. Про це заявляв Володимир Зеленський.

 

Схожі матеріали за тегами: США вакцина Pfizer холодильники

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: