Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Страва вихідного дня. Трубочки з лаваша з яйцями та моцарелою

Переглядів: 122

Для приготування хрусткого та ситного перекусу з лаваша достатньо мати в запасі прості інгредієнти та десять хвилин вільного часу.

Підсмажте лаваш з начинкою на пательні та насолодіться неймовірним смаком простої страви, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на nv.ua.

Інгредієнти: лаваш – 1 шт., яйця – 4 шт., сир моцарела – 180 г, зелень – пучок, сметана – 2 ст. л, часник – 1 зубчик, сіль – за смаком.

Зваріть круто яйця та залиште остигати. Подрібніть зелень. Потріть сир на середній тертці. Пропустіть через прес часник. Яйця потріть на тертці або наріжте дрібними кубиками.

Змішайте всі інгредієнти у зручній глибокій ємності, додайте сметану та сіль. Ретельно перемішайте до отримання єдиної маси – начинки.

Поділіть великий лист лаваша навпіл. Розкладіть лаваш на рівній поверхні та рівномірно розподіліть по його більшій частині начинку. Залиште вільним від начинки край лаваша, щоб трубочка з нього легше загорнулася. Загорніть лаваш у трубочку та, якщо потрібно, поділіть на кілька частин, щоб було зручніше розмістити на пательні.

Підсмажте трубочки з лаваша на заздалегідь розігрітій з невеликою кількістю олії пательні до золотистого кольору. Подайте трубочки на стіл зі свіжими овочами та улюбленим соусом.

Готувати – це просто! Смачного!

Схожі матеріали за тегами: трубочки з лаваша з яйцями та моцарелою

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: