Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Суд обмежив волю калушанину, який поцупив із крамниці прасувальну дошку

Переглядів: 492

Калуський міськрайонний суд завершив розгляд кримінальної справи про обвинувачення місцевого мешканця, який раніше був судимий за вчинення корисливих злочинів та повторно вчинив новий корисливий злочин.

Згідно з матеріалами справи в січні цього року чоловік перебував у крамниці промислових товарів, де побачив прасувальну дошку. Він скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає, та таємно викрав прасувальну дошку вартістю 369 грн, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Калуський міськрайонний суд.

Із викраденою прасувальною дошкою обвинувачений пройшов касову зону, не розплатившись за товар, та покинув приміщення крамниці.

В судовому засіданні чоловік свою вину у вчиненні злочину визнав повністю та пояснив, що взяв дошку для власних потреб. Розкаювався за вчинене, просив при призначенні покарання врахувати поганий стан його здоров’я.

При призначені покарання суд врахував, що обвинувачений характеризується негативно, раніше притягався до адміністративної та кримінальної відповідальності, місця роботи не має, завдану матеріальну шкоду не відшкодував, повторно вчинив злочини проти власності, що вказує на відсутність у нього критичної оцінки своїх дій та його небажання вести законослухняний спосіб життя й дотримуватися загальноприйнятих правил поведінки.

Як наслідок суд виніс вердикт, яким засудив обвинуваченого до 1 року обмеження волі.

Схожі матеріали за тегами: Суд вирок калушанин крадіжка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: