Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Тіна Кароль стала музичним продюсером відомої премії

Переглядів: 1209

Українська співачка Тіна Кароль не тільки активно займається вокальною кар'єрою, а й бере участь у низці популярних проектів. Зокрема, вона стала музичним продюсером премії "М1 Music Awards".

Щороку весь український шоу-бізнес готується до однієї з найочікуваніших подій – нагородження кращих артистів премією "М1 Music Awards". Вперше організатори грандіозного шоу запросили до співпраці популярну співачку Тіну Кароль, яка чотири рази отримала престижну нагороду. У 2018 році артистка не тільки буде учасницею церемонії, але й її музичним продюсером, повідомляє 24 канал.

Конкурентів, як таких, не було, ми ні з кого не вибирали. Тіна, мабуть, є найпрофесійнішою співачкою та продюсером у нашій країні, – розповів генеральний директор М1 Сергій Перцев.

Артистка відреагувала на престижну пропозицію. Тіна Кароль зазначила, що натхненно працювала, аби отримати таку нагоду – стати музичним продюсером "М1 Music Awards".

"Я вдячна за довіру! Я дійсно проводжу багато часу над створенням лайф-аранжувань для власних концертів. І якщо це отримує відгук, якщо мені надали таку честь, для мене це є підтвердженням, що я на вірному шляху! Я із задоволенням стану музичним продюсером премії!" – зізналась Тіна Кароль.

 

Схожі матеріали за тегами: Тіна Кароль продюсер премія

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: