Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Києві восьмикласник, який переїхав з Калуша, проломив вчительці стільцем голову та проштрикнув її ножицями (ВІДЕО)

Переглядів: 1935

І учня, і вчительку забрали до лікарні.

10 вересня учень 8 класу агресивно відреагував на негативні результати самостійної роботи просто на уроці – він проломив голову стільцем та проштрикнув учительку ножицями. Нині і похилого віку вчителька, і сам хлопець - у лікарні. Жінка - із тяжкими пораненнями. Учня забрали в шоковому стані.

Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.

Спеціалізована школа в історичному центрі столиці. І учні, і вчителі тут оговтуються від шоку. Вчительку поранили на очах у всього класу. Все сталося в кабінеті інформатики наприкінці уроку. Діти писали самостійну роботу і по одному із завдань вчителька поставила хлопцю мінус. Той несподівано кинув у неї стільцем, далі зі спини наніс ще кілька ударів ножицями. Після побаченого з дітьми працювали психологи, нині кабінет зачинений, там працює слідчо-оперативна група. Хоча до цього, запевняє класний керівник, учень її 8 класу не виявляв жодної агресії. Навчається в цій школі, каже, усього тиждень, але з однолітками загалом ладнав.

"Звичайна дитина, трохи в собі, бо новенький, тому що новий колектив, нові вчителі. Нічого дивного за ним ніхто не помічав", - каже класний керівник.

У школу №94 хлопець перевівся із Івано-Франківщини. За інформацією ТСН, з міста Калуш. Відомо, що останні роки хлопця виховувала бабуся.

"Абсолютно нормальна характеристика за 4 клас, після того характеристик немає, оцінки також середні різні і хороші, і погані, і 11 балів, і менше. У медичній довідці вказано, що він здоровий. Маму викликали, мама також розгублена", - додає директор школи.

Мати нападника із журналістами спілкуватись відмовилась.

"Приїхала мама, викликали "швидку", він був теж у шоковому стані, на запитання не відповідав, як закам'янілий був", - пояснює директор.

Одразу після інциденту хлопець спустився сходами у супроводі охоронця школи. Спротиву не чинив.

Вчителька інформатики - вже пенсійного віку, понад 20 років працює у цій школі, вчитель вищої категорії, вчитель-методист. Нині вона з тяжкими пораненнями перебуває в лікарні. Їй уже зробили кілька операцій.

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: Киъв учень вчителька ушкодження

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: