Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Укроборонпром освоїв ремонт «трофейної» військової техніки росіян

Переглядів: 352

Підприємства «Укроборонпрому» ремонтують не лише українську військову техніку, а й захоплену в Україні російську військову техніку.

Про це розповіла на брифінгу 28 березня речниця ДП «Укроборонпром» Наталія Сад, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на «УП».

«Підприємства «Укроборонпрому» на 100% виконують щоденний графік виробництва та ремонту військової техніки, погоджений головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним. На 100% щодня, – зазначила Наталія Сад. – Кожного дня «Укроборонпром» передає українській армії необхідну військову техніку. З міркувань безпеки ми навмисно не говоримо, скільки та якої саме, однак виробництво, модернізація та її ремонт здійснюються цілодобово. Підприємства «Укроборонпрому» освоїли ремонт російської трофейної техніки. Йдеться, зокрема, про системи реактивного залпового вогню «Смерч» та «Ураган», а також зенітно-ракетний комплекс «Оса». 

Наталія Сад додала, що з перших днів війни концерн здійснює перенесення своїх підприємств на безпечну територію. 

Це стосується і документообігу: завдяки компанії Microsoft документообіг розміщений та ведеться у хмарному сховищі поза межами України.

 Крім того, оборонні підприємства отримали першу партію супутникового інтернету Starlink.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Укроборонпром техніка ремонт

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: