Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

З вересня при народженні дитини українки отримуватимуть "пакунок малюка"

Переглядів: 1340

Із 1 вересня 2018 року українські сім'ї при народженні дитини отримуватимуть від держави бейбі-бокс, або по-іншому "пакунок малюка".

"Тепер кожна сім'я, де народився малюк, буде отримувати від держави спеціальний бейбі-бокс. Він зібраний з любов'ю, щоб на перших етапах життя у мами, у сім'ї було все необхідне, щоб доглядати за дитиною. Це буде  бокс з якісним наповненням", - сказав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання уряду

Уряд вводить нову традицію для підтримки народжуваності в країні. Заступник міністра соцполітики Олександра Чуркіна зазначила, що "пакунок малюка" видаватимуть окремо від інших виплат при народженні.

У нього входитимуть пелюшки, підгузники, дитяча олія, присипка, сорочечки, чепчики, спеціальний матрац, який можна використовувати як колиску, іграшки, два види ковдр. Також в пакеті будуть друковані матеріали з інформацією про догляд за новонародженим. Орієнтовна вартість такого пакета становитиме 5 тисяч грн. Пакунок видаватимуть у пологових будинках.

Схожі матеріали за тегами: Дитина народження бейбі-бокс

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: