Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

За пограбування 22 банків «шоколадному» грабіжнику з Калуша дали вісім років

Переглядів: 1250

У понеділок, 5 березня 2018 року, у Києві до 8 років позбавлення волі засудили 50-річного уродженця Калуша, який 10 років грабував фінансові установи у столиці та інших регіонах України.

Прокурор у судовому засіданні довів причетність чоловіка до 24 злочинів, скоєних ним з 2008 року, а саме 22 розбійних нападів на банківські установи з метою заволодіння грошовими коштами та 2 злочинів, пов’язаних з незаконним поводженням із бойовими припасами, інформує прес-служба прокуратури міста Києва.

Загальний розмір шкоди, заподіяної банківським установам, складає понад 2 млн гривень.

Вироком Голосіївського районного суду м. Києва чоловіка визнано винним за чч. 3, 4 ст. 187 (розбій, вчинений у великих та особливо великих розмірах, поєднаний з проникненням у приміщення), ч. 1 ст. 263 (незаконне придбання та зберігання боєприпасів), ч. 1 ст. 263-1 (незаконне виготовлення боєприпасів) КК України та засуджено до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, мова йде про Владислава Іваницького з Калуша.

У банки чоловік з’являвся серед білого дня у капелюсі, панамі чи шапці. Обов'язково – в окулярах, але непримітному одязі. Приходив як звичайний клієнт. Відтак витягував пістолет і ввічливо просив віддати гроші, а потім зникав, залишаючи касирам солодощі як компенсацію за стрес.

Адвокат «шоколадного грабіжника» раніше заявляв, що основну частину награбованого чоловік жертвував нужденним.

 

Схожі матеріали за тегами: Шоколадний грабіжник банки Калуш суд

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: