Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Збройні сили рф розгортають додаткові сили та засоби ППО на території республіки білорусь – Генштаб

Переглядів: 638

Триває сто шістдесят п'ятий (165) день героїчного спротиву українського народу російському військовому вторгненню.

За наявною інформацією, збройні сили рф розгортають додаткові сили та засоби протиповітряної оборони на території республіки білорусь на Волинському та Полісському напрямках. Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ, інформує «Калуш ФМ».

На Сіверському напрямку ворог обстрілював з артилерії райони населених пунктів Гай та Хрем'яч Чернігівської області та Нові Вирки Сумської області.

На Харківському напрямку ворог обстріляв зі ствольної та ракетної артилерії вздовж всієї лінії зіткнення. Наніс авіаудари з гелікоптерів поблизу Верхнього Салтів та Пришиба.

На Слов'янському напрямку ворог завдав вогнепальне збиття з артилерії різних типів в районах населених пунктів Велика Комишуваха, Бражківка, Вірнопілля, Суліхівка, Карнаухівка, Рідне, Дібрівне, Грушуваха, Богородичне, Норців ка, і Залиман.

Для ускладнення проведення повітряної розвідки ворог застосував комплекси радіоелектронної війни.

Вело наступальні бої в районі Богородичне та Долина, без успіху.

На Краматорському напрямку зафіксовано обстріли з танків, ствольної та ракетної артилерії в районах населених пунктів Краматорськ, Карпівка, Сіверськ, Верхньокам'янське, Переїзне, Григорівка, Донецьке, Райгородок, Званівка та Івано-Дар'ївка. Окупанти завдали авіаудару поблизу Спірне ударним літаком.

Ворог намагався здійснити наступ на Верхнокам'янщині, але безуспішно відступив.

У напрямку Бахмута ворог обстріляв поблизу Бахмута, Костянтинівки, Соледара, Зайцеве, Яковлівки, Шуми, Кодеми, Білохорівки, Іванівки, Весела Долина та Бахмутське. Авіаудари поблизу Зайцеве та Бахмута.

Ворог проводив штурмові дії на напрямках Володимирівка – Яковлівка, Покровське – Бахмут, Відродженя – Вершина, Новолуханське – Зайцеве. Українські воїни утримали позиції та відштовхували окупантів.

Ворог продовжує вести наступальні дії на напрямках Новолуханське – Кодема, Травневе – Кодема, Семигір'я – Зайцеве, бойові дії тривають.

На Авдіївському напрямку окупанти обстріляли райони Авдіївки, Павлівки, Піски, Шевченка, Нетайлове, Невельське, Олександропіль та Нью-Йорка зі ствольної, ракетної артилерії та танків. Авіаудари були нанесені поблизу Микільське, Кам'янки, Авдіївки, Володимирівки та Мар'їнки.

Ворог вів наступальні бої на напрямках Новобахмутівка – Краснохорівка, Спартак  –- Авдіївка, Веселе – Піски, не мав успіху, відступив.

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках зафіксовано обстріли зі ствольної та ракетної артилерії в районах Полтавка, Степове, Трудове, Новомихайлівка, Білогір'я, Новоандріївка, Новопіль, Володимирівка, Новосілка, Мала Токмачка, Времівка ка, Орігів, Залізничне, Степногірськ, Темирівка, селища Чарівне. Ворожі літаки експлуатували поблизу Веселе, Новоданилівки, Малих Щербаків та Новосілки.

На Південнобухському напрямку ворог обстріляв з танків і всього спектру артилерії вздовж лінії зіткнення і в глибину оборони, намагаючись утримати зайняті позиції.

Наніс авіаудари поблизу Андріївки, Білогірки, Велике Артаково. Провели інтенсивну повітряну розвідку БПЛА.

Чотири крилаті ракети-носія морського базування готові до використання високоточної зброї.

Українська авіація та ракетно-артилерійські підрозділи продовжують обстрілювати концентрації живої сили, військової техніки російських окупантів та склади з боєприпасами. Внаслідок втрат особовий склад ворога в деяких районах відмовився вступати в бій та вдався до диверсій.

Віримо в ЗСУ! Разом до перемоги! Слава Україні!

Схожі матеріали за тегами: Україна війна Генштаб

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: