Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

З понеділка на самоізоляцію відправляють Вістівську гімназію

Переглядів: 1766

Із понеділка, 19 жовтня, через коронавірус на самоізоляцію відправляють Вістівську гімназію.

Як повідомила «Калуш ФМ» начальниця управління освіти Калуської міськради Ірина Люклян, Вістівську гімназію переводять на дистанційне навчання, оскільки там на коронавірусну інфекцію захворіли директор, медична сестра і вчитель.

Також підтвердився коронавірус в учениці 10-го класу Калуського ліцею ім. Дмитра Бахматюка. Проте клас, де навчалася ця школярка, на самоізоляцію відправляти не будуть, оскільки вона не ходила до школи більше 10 днів, а попереду ще два вихідні і необхідних два тижні вже минуть.

Загалом на 15 жовтня у закладах загальної середньої освіти Калуша були відсутні через хворобу лише 8% школярів. Тож наразі ситуація стабільна. А вже з 22-го жовтня всі учні йдуть на тижневі канікули.

Нагадаємо, що в Калуші з 12 жовтня на два тижні на самоізоляцію відправили увесь садок «Червону шапочку». У дошкільному закладі коронавірус підтвердився у медсестри, яка контактувала з усіма – міряла щодня температуру, а також контролювала закладку їжі на кухні.

Також на дистанційному навчанні ще перебувають 10-Б клас школи №6, 4-В клас ліцею №2, які пішли на самоізоляцію з 5 жовтня, а також 3-В клас ліцею №10, в якого самоізоляція розпочалася з 12 жовтня.

 

Схожі матеріали за тегами: Вістова гімназія самоізоляція

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: