Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

За крадіжку велосипеда житель Калущини отримав 240 годин громадських робіт

Переглядів: 608

Калуський міськрайонний суд виніс вирок жителю Калущини за таємне викрадення чужого майна.

Як ідеться у матеріалах справи, 17 жовтня 2020 року близько першої години ночі у с. Грабівка на подвір’ї одного з будинків по вул. Шевченка чоловік побачив велосипед марки «Ардіс». У подальшому, реалізовуючи свій протиправний умисел, діючи умисно, усвідомлюючи суспільно небезпечний характер своїй дій, передбачаючи їх суспільно небезпечні наслідки і свідомо бажаючи настання таких наслідків, користуючись вигідною для себе обстановкою, а саме тим, що за його діями ніхто не спостерігає, із корисливих мотивів, він таємно викрав з подвір’я будинку двоколісник вартістю 1 337 гривень. У судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю, у вчиненому розкаявся.

На підставі зібраних доказів, оцінюючи їх у сукупності, суд кваліфікував дії обвинуваченого за ч.1 ст.185 КК України, оскільки він вчинив таємне викрадення чужого майна. Врахувавши ступінь тяжкості вчиненого злочину, особу винного та обставини, що пом’якшують та обтяжують покарання, суд призначив мешканцю Калущини покарання в межах санкції ч. 1 ст. 185 КК України у вигляді громадських робіт.

Крім того, суд встановив, що відповідно до вироку Калуського міськрайонного суду 21 травня 2020 року обвинувачений був засуджений за ч.1 ст.246 КК України (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) до штрафу в розмірі 17 000 гривень  і зазначене покарання ним не відбуте, а штраф не сплачено, а тому йому слід призначити покарання у відповідності до вимог ст. 71 КК України – повністю приєднати невідбуту частину покарання за даним вироком.

Вироком суду мешканцю Калущини призначено покарання  – 240 годин громадських робіт зі сплатою штрафу в сумі 17 000 гривень.

 

Схожі матеріали за тегами: Крадіжка вирок

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: