Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

За зберігання пального без ліцензії світитимуть «кругленькі» штрафи

Переглядів: 884

12 лютого управління економічного розвитку міста Калуської міської ради провело нараду для суб’єктів господарювання, які займаються зберіганням та використанням для власних потреб пального. Йшлося про основні вимоги, які необхідні для їх легальної діяльності.

Нарада проходила під головуванням заступника міського голови Руслани Вайди за участю начальника управління економічного розвитку міста міської ради Юрія Соколовського, начальника відділу державного архітектурно-будівельного контролю міської ради Анатолія Топорова та головного інспектора Калуського МРВ Управління ДСНС України в Івано-Франківській області Романа Федоришина, повідомляє пресслужба Калуської міськради.

Суб’єктів господарювання ознайомили з вимогами щодо ліцензування, протипожежної безпеки та законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил.

Зокрема на нараді наголосили, що відповідно до Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального» з 1 квітня 2020 року до суб’єктів господарювання в разі зберігання пального без наявності ліцензії застосовуватимуться фінансові санкції у вигляді штрафів. Розмір штрафів сягатиме 500 тис. грн, при тому що річна плата за ліцензію становить 780 грн.

Для одержання ліцензії необхідно подати до головного управління ДПС України в Івано-Франківській області документ, що підтверджує внесення річної плати за ліцензію та заяву, в якій зазначається вид діяльності – зберігання пального та інформацію про використання пального для потреб власного споживання, загальну місткість резервуарів для його зберігання та їх фактичне місцезнаходження. 

 Суб’єкти господарювання мали можливість задати питання та отримати на них фахові відповіді.

Схожі матеріали за тегами: Зберігання гпального ліцензії штрафи

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: